Klanten beoordelen ons met een 9.1

Waarom DISC?

Meten van DISC-gedragsstijlen

De DISC analyse is gebaseerd op het DISC model. Dit model onderscheidt vier verschillende gedragsstijlen, te weten:

DISC gedragsstijl grafieken - basisstijl en responsstijl

Hoe weet je nu welke gedragsstijl iemand heeft? Dat is niet zomaar even te zeggen, is onze ervaring. Wanneer iemand maar één prominente gedragsstijl vertoont, is gemakkelijker antwoord te geven op deze vraag dan wanneer iemand een combinatie van 2 of meer stijlen sterk vertegenwoordigd. Elk mens vertoont elke van de vier DISC gedragsstijlen in meer of mindere mate. En de combinatie van de scores op deze stijlen is wat jij bij deze persoon waarneemt qua gedrag.

Wil je een overzichtelijk en uitgekristalliseerd beeld hebben van iemands score op elk van de 4 DISC stijlen? Laat de persoon in kwestie dan onze DISC analyse invullen. Met onze DISC analyse krijg je een overzichtelijk en kwalitatief sterk rapport met daarin de scores van een persoon op elke DISC stijl. Hierbij wordt zowel het gedrag in de natuurlijke omgeving, het basisgedrag, alsook de werkomgeving, het responsgedrag, in kaart gebracht. Benieuwd hoe een rapport eruit ziet? Bekijk dan onze voorbeeldrapporten.

Meerwaarde DISC

De DISC analyse kan je inzetten om op een eenvoudige wijze inzicht te krijgen in de gedragsvoorkeuren van mensen. Dit kan zowel op individueel als groepsniveau van meerwaarde zijn. Denk hierbij onder andere aan:

De DISC analyse kan dan ook helpen bij begrip, bewustwording en ontwikkeling van mensen. Het is een toegankelijk instrument wat ervoor kan zorgen dat processen sneller gaan en inzichten eerder verkregen worden.

Je zit nergens aan vast. Kijk gerust eens rond in het portaal.

Anderen zijn ook geïnteresseerd in: