Klanten beoordelen ons met een 9.1

Voor wie zijn onze DISC analyses?

Voor DISC professionals die op zoek zijn naar een betrouwbare, toegankelijke en scherp geprijsde DISC kleurentest.

We leveren aan professionals die hun vak verstaan én die ervaring hebben met het inzetten van de DISC kleurentest in de praktijk. DISC Boulevard gaat er vanuit dat je weet hoe je DISC  interpreteert en wanneer je dit instrument wel en niet inzet. Je bent gecertificeerd bij een DISC aanbieder of je hebt anderszins veel gewerkt met DISC analyses.

Kortom, je hebt kennis van zaken.

Klik hieronder op de link voor jouw specifieke branche informatie:

Staat jouw vakgebied er niet tussen maar denk je wel dat DISC zich uitstekend leent voor je werk? Dan bieden we óók aan jou de mogelijkheid om kennis te maken met DISC Boulevard. Download een voorbeeldrapportage en ervaar het zelf.

Voordelige DISC analyses

Onze scherpe prijs kan maar op één manier tot stand komen, namelijk het beperken van onnodige kosten en tijdsinvesteringen. Daarom bieden wij geen service op maat. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages: meer heb je niet nodig toch?

Voor vragen hebben we het volgende ingericht:

  • Een uitgebreide kennisbank;
  • Een chatsysteem voor snelle en eenvoudige vragen.

We hebben drie verschillende varianten van onze analyse: Basic, Plus en Pro. Maak een keuze uit de producten van DISC Boulevard of bekijk de werkwijze van DISC Boulevard.

Heb je vragen of feedback? We zijn op doordeweekse dagen te bereiken via de chat op onze website. Daarnaast zijn we ook te bereiken via info@discboulevard.com of telefonisch op +31 (0) 85 004 33 49.

Wil je direct aan de slag?