Leverancier van DISC analyses

Over ons

DISC Boulevard is gespecialiseerd in betrouwbare, toegankelijke en scherp geprijsde DISC gedragsanalyses. Onze analyses zijn ideaal voor de volgende partijen:

  • HR-professionals
  • Trainers
  • Coaches
  • Recruiters
  • Loopbaancoaches
  • Werving- en selectiebureaus
  • Headhunters
  • Teamcoaches

Uiteraard zijn we er ook voor alle andere professionals die graag met de DISC analyse als instrument werken!

We werken met professionals

We leveren graag aan professionals die hun vak verstaan en die ervaring hebben met het inzetten van de DISC analyse in de praktijk. Dit kan een bedreven trainer zijn die eerder ervaring heeft opgedaan met het inzetten van de DISC gedragsanalyse in zijn of haar trainingen. Of een HR Business Partner die eerder gewerkt heeft met de inzet van DISC analyses binnen de organisatie. Ervaren professionals hebben bijvoorbeeld binnen teams DISC gedragsstijlen inzichtelijk gemaakt en beschikken over de kennis en kunde om resultaten te vertalen naar concrete verbeteringen. Bijvoorbeeld op het gebied van communicatie.

DISC Boulevard gaat er dan ook vanuit dat je weet hoe je de DISC gedragsanalyses interpreteert en weet wanneer je dit instrument wel en niet inzet. Dat jij als professional deze kennis en ervaring hebt, komt doordat je in het verleden je certificatie hebt behaald bij een DISC aanbieder of omdat je anderszins veel gewerkt hebt met DISC analyses. Kortom, je hebt kennis van zaken.

DISC analyses tegen een scherp tarief

Als specialist vind jij het belangrijk om over een professionele DISC analyse te beschikken tegen een scherpe prijs. En daar draait het om bij DISC Boulevard. Wij bij DISC Boulevard gaan ervan uit dat we kunnen vertrouwen op jouw expertise en vaardigheden. Doordat je zelfstandig en alles in eigen beheer kan uitvoeren, houden wij de prijs laag. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages: meer heb je niet nodig toch?

Kijk eens bij onze drie verschillende soorten analyses om te zien of jij je kunt vinden in onze aanpak.