Leverancier van DISC analyses

Over DISC Boulevard

DISC Boulevard is gespecialiseerd in betrouwbare, toegankelijke en scherp geprijsde DISC gedragsanalyses. Onze analyses zijn ideaal voor de volgende partijen:

Uiteraard zijn we er ook voor alle andere professionals die graag met de DISC analyse als instrument werken! Wil je gebruik maken van onze DISC analyses? Maak dan gratis een account aan.
Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.

Maak ook gebruik van onze analyses Neem contact op

Voor de DISC gecertificeerde professional

We leveren graag aan professionals die hun vak verstaan en ervaring hebben met het inzetten van de DISC analyse in de praktijk. Bijvoorbeeld een bedreven trainer die ervaring heeft in het inzetten van de DISC gedragsanalyse in zijn of haar trainingen. Of een HR Business Partner die DISC analyses gebruikt binnen de organisatie.

Ervaren professionals krijgen met DISC gedragsstijlen teams inzichtelijk en vertalen resultaten naar concrete verbeteringen. Bijvoorbeeld op het gebied van communicatie.

DISC Boulevard is er voor de professional die:

  • weet hoe je de DISC gedragsanalyse moet interpreteren.
  • weet wanneer je dit instrument wel of niet moet inzetten.
  • in het verleden gecertificeerd is voor DISC.
  • al veel gewerkt heeft met de DISC analyse.
  • kennis van zaken heeft.

Benieuwd naar onze rapporten? Bekijk dan onze producten voor een overzicht van onze verschillende pakketten met DISC analyses. Hier vind je ook onze voorbeeldrapporten.

DISC gedragsanalyse rapport

DISC analyses tegen een scherp tarief

Als specialist vind je het belangrijk om over een professionele DISC analyse te beschikken tegen een scherpe prijs. En daar draait het om bij DISC Boulevard. Bij DISC Boulevard gaan we ervan uit dat we kunnen vertrouwen op jouw expertise en vaardigheden. Doordat je alles in eigen beheer kan uitvoeren, houden wij de prijs laag. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages: meer heb je niet nodig, toch?

Ga nu aan de slag met onze professionele DISC analyses door je bij ons te registreren. Als je nog vragen hebt of meer wilt weten over onze werkwijze, helpen we graag.

Maak een account aan Neem contact op