Klanten beoordelen ons met een 9.2

Over ons

DISC Boulevard is ontstaan uit het idee om DISC analyses toegankelijk in de markt te brengen. Vele aanbieders vragen hoge prijzen en je betaald voor service waar je geen gebruik van maakt.
Vaak is er gedoe over een DISC certificering. Zelfs als je DISC kennis hebt of ergens anders een certificering heeft gevolgd, was het niet mogelijk om DISC analyses in te kopen zonder een nieuwe training te moeten volgen. Dat kon anders!

Bij DISC Boulevard heb je alles in eigen beheer en kan je zelfstandig aan de slag. Mede hierdoor, kunnen wij onze prijzen laag houden. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages; meer heb je niet nodig, toch?

Betrouwbare en toegankelijke DISC analyses

De DISC rapportages zijn toegankelijk en positief kritisch geschreven. Daarnaast hebben we aandacht besteed aan het design.

Gebruiksvriendelijkheid staat naast kwaliteit ook voorop. In ons portaal regel je alles gemakkelijk zelf. Kom je er toch niet uit? Dan helpen we je graag verder!

DISC analyse voorbeeldrapport van DISC Boulevard

De gezichten achter DISC Boulevard

Carlijn Koedijk

“Binnen DISC Boulevard bouw ik aan bestaande en nieuwe klantrelaties. Samen met Iris handel ik vragen af die we binnenkrijgen. Verder houd ik me bezig met het benaderen en onderhouden van contacten en het reilen en zeilen achter de schermen.

Ik ben van nature iemand die graag dingen aanpakt. Ik probeer mij in mijn werk steeds te verbeteren en mijn opgedane kennis toe te passen. Hierbij neem ik graag huidige processen onder de loep. Ik hou van out-of-the-box denken en maak me niet snel druk. Ik ben iemand die zich graag vastbijt in problemen en er energie van krijgt als de oplossingen werken.”

Team DISC Boulevard: Iris van Houten

Iris van Houten

“Ik houd mij bezig met de Marketing van DISC Boulevard. Hierbij kan je onder andere denken aan content creatie, design, het onderhoud van de website, optimaliseren van de klantreis en nog veel meer. Daarnaast coördineer ik ook verschillende projecten zoals onze systeemontwikkelingen.

Ik hou van een uitdaging. Een probleem is naar mijn mening altijd op te lossen, zolang je verder kijkt dan de standaard en je je creativiteit gebruikt. Ik kijk ook graag naar de details. Ik vind het belangrijk dat het gehele plaatje klopt.

We hebben een klein team maar we denken groots! Daar krijg ik energie van.”

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden drie verschillende DISC rapportages aan. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant een ander doeleind heeft met de DISC rapportages. Op die manier heb jij altijd wat je nodig hebt, zonder te betalen voor extra’s die je niet gebruikt.
Wij hanteren geen minimale afname dus ook als je één analyse nodig hebt, is dat mogelijk. Bestel je meerdere analyses tegelijk? Dan profiteer je van staffelkortingen. Je hoeft niet direct alles in te zetten. Tegoeden blijven geldig in jouw account.
Met jouw persoonlijke account kun je rapporten personaliseren met je eigen logo en zelfstandig analyses uitzetten, inzien, downloaden en versturen naar de respondent.

Neem contact op met DISC Boulevard, leverancier van DISC gedragsanalyses

Ben je benieuwd geworden naar onze DISC analyses?

Heb je vragen over het aanmaken van een account of over onze analyses? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een accountmanager! In deze functie ligt de nadruk op sales maar er is genoeg ruimte voor jouw ideeën! Waar kan het slimmer? Hoe maken we meer mogelijk? Heb jij zin om hier mee aan de slag te gaan?