Klanten beoordelen ons met een 9.1

Over ons

DISC Boulevard is ontstaan uit het idee om DISC analyses toegankelijk in de markt te brengen. Vele aanbieders vragen hoge prijzen en je betaalt voor service waar je geen gebruik van maakt.
Ook is er vaak gedoe over een DISC certificering. Zelfs als je veel DISC kennis hebt of ergens anders een certificering hebt gevolgd, is het soms niet mogelijk om DISC analyses in te kopen zonder een nieuwe training te moeten volgen. Dat kan anders dachten wij!

Bij DISC Boulevard heb je alles in eigen beheer en kan je zelfstandig aan de slag. Mede hierdoor, kunnen wij onze prijzen laag houden. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages; meer heb je niet nodig, toch?

Betrouwbare en toegankelijke DISC analyses

De DISC rapportages zijn toegankelijk en positief kritisch geschreven. Daarnaast hebben we aandacht besteed aan het design om het rapport leesbaar te houden.

Gebruiksvriendelijkheid staat naast kwaliteit ook voorop. In ons portaal regel je alles gemakkelijk zelf. Kom je er toch niet uit? Dan helpen we je graag verder!

DISC analyse voorbeeldrapport van DISC Boulevard

De gezichten achter DISC Boulevard


Conan Klutman

⚽️ Gek op voetbal 
🍻 Bourgondiër 
☀️ Houdt van de zon

Ik richt me op het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en bestaande klantrelaties. Maar daarnaast neem ik ook een deel van de supportvragen voor mijn rekening.


Carlijn Koedijk

🍣 Houdt van sushi 
☕ Barista van het kantoor
🐭 Bang voor muizen

Binnen DISC Boulevard bouw ik aan bestaande en nieuwe klantrelaties. Verder houd ik me bezig met het reilen en zeilen achter de schermen.


Iris van Houten

👟 Sneaker fan
🍵 Gek op matcha latte
🐱 Heeft 2 katten

Ik houd mij voornamelijk bezig met de online marketing, het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid en de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten van ons DISC portaal.

LinkedIn Icon
LinkedIn Icon
LinkedIn Icon

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Wij bieden drie verschillende DISC rapportages aan. Onze ervaring is namelijk dat iedere klant een ander doeleind heeft met de DISC rapportages. Op die manier heb jij altijd wat je nodig hebt, zonder te betalen voor extra’s die je niet gebruikt.
Wij hanteren geen minimale afname dus ook als je één analyse nodig hebt, is dat mogelijk. Bestel je meerdere analyses tegelijk? Dan profiteer je van staffelkortingen. Je hoeft niet direct alles in te zetten. Tegoeden blijven geldig in jouw account.
Met jouw persoonlijke account kun je rapporten personaliseren met je eigen logo en zelfstandig analyses uitzetten, inzien, downloaden en versturen naar de respondent.

Naast DISC analyses bieden we ook verschillende DISC trainingstools aan zoals onder andere de DISC mat en het kenmerkenspel. Ook als je meer handvaten nodig hebt bij het inzetten met DISC dan bieden we ook een online startersguide aan waar verschillende werkvormen in te vinden zijn.

Ben je benieuwd geworden naar onze DISC analyses en trainingsmaterialen?

Heb je vragen over het aanmaken van een account of over onze analyses? Neem dan contact met ons op, wij helpen je graag verder.


Word jij onze nieuwe collega?

Wij zoeken een accountmanager! In deze functie ligt de nadruk op sales maar er is genoeg ruimte voor jouw ideeën! Waar kan het slimmer? Hoe maken we meer mogelijk? Heb jij zin om hier mee aan de slag te gaan?