Klanten beoordelen ons met een 9.1

Verbeter de samenwerking met behulp van DISC

Niets is vervelender dan gebrek aan communicatie binnen teams en tussen verschillende afdelingen. Veel fouten komen voort uit miscommunicatie. Dit kan leiden tot onderlinge irritaties die invloed hebben op de samenwerking en werkprestaties. Maar hoe los je dit op en zorg je voor onderling begrip? Daar helpen wij jou verder mee!

In het mini e-book lichten wij van elke DISC-gedragsstijl uit wat ze doorgaans waarderen, maar ook waar ze moeite mee hebben. Met dit e-book kun jij gericht met het team of de verschillende afdelingen het gesprek aangaan. Hierin vind je een overzicht met specifieke voorbeelden waardoor ieder zich bewust wordt van de manier hoe ze overkomen op de andere gedragsstijlen. Laat jouw team aan de hand van dit overzicht met elkaar ontdekken welke sterke kanten nog beter ingezet kunnen worden. Kijk ook hoe de lastige punten tot een werkbaar geheel omgevormd kunnen worden. Want alleen met duidelijke communicatie maak je het verschil!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het e-book in je mailbox!
*Je kunt je op elk gewenst moment afmelden.

Verbeter de samenwerking aan de hand van het DISC model en de gedragsstijlen. DISC Boulevard helpt je hierbij met een gratis e-book.

Lees meer over DISC