Klanten beoordelen ons met een 9.1

Onze DISC analyses

Als professional ben je op zoek naar goede DISC gedragsanalyses om in te zetten binnen jouw doelgroep. Jouw doelgroep kan bestaan uit bijvoorbeeld deelnemers aan een training, teamcoachingsessies of een teamontwikkelingsprogramma. Maar ook uit deelnemers van een coachings- of loopbaantraject dat jij verzorgt. Daarnaast kun je als professional binnen werving & selectie DISC als instrument inzetten. Natuurlijk zijn er nog veel meer doeleinden voor DISC analyses.

Kies uit drie varianten

Onze ervaring is dat binnen elk van deze trajecten jouw specifieke behoefte aan informatie omtrent het gedrag van iemand verschillen. Daarom bieden we je de keuze tussen drie verschillende varianten DISC analyses: Basic, Plus en Pro. Daarnaast bieden we ook een teamrapport aan voor teamtrajecten. Alle rapportages zijn ook in het Engels en Duits beschikbaar.

Productsplitsing-DISC-Boulevard-Basic-Plus-Pro-analyse

Ben je benieuwd naar onze DISC analyses? Bekijk dan de voorbeeldrapporten hieronder:

Goedkope DISC analyses

DISC Boulevard is er voor professionals die al ervaring hebben met DISC analyses, het inzetten ervan en die een kwalitatief goede analyse zoeken tegen een scherpe prijs. Wij doen het anders dan andere aanbieders van DISC gedragsanalyses. We leveren betrouwbare en nauwkeurige DISC rapporten en we verwachten van jou de nodige voorkennis. Net zoals je bij een bank zonder advies een hypotheek kunt afsluiten tegen een lager tarief dan met een advies, zo kun je bij ons zonder advies ook goedkoop een DISC analyse afnemen. Door op deze manier DISC analyses aan te bieden, hoeven wij geen adviseurs of complete binnendienst aan te houden; dat merk je aan onze tarieven.

DISC teamrapport

Je kunt na aanschaf van de DISC analyse ook het teamrapport aanschaffen. Hiermee breng je de structuur en de rolverdelingen van het team in kaart. En misschien wel belangrijker; wat zegt dit over de onderlinge communicatie en/of samenwerking?

Eenvoudig en snel DISC analyses inkopen

We willen het graag simpel en overzichtelijk houden. Daarom hebben wij een portaal ontwikkeld waar jij zelfstandig analyses kunt inkopen, uitzetten en inzien.
Ben je een DISC trainer, coach, teamcoach, HR-professional, recruiter of bijvoorbeeld loopbaanbegeleider en heb je verstand van DISC? Maak dan een persoonlijk account aan en ga direct aan de slag!

Wat is het verschil tussen de DISC varianten?  

Het verschil zit voornamelijk in de diepte en het niveau van de informatie die wordt verstrekt over de gedragsstijlen van de deelnemers. Basic is een eenvoudige analyse, terwijl Plus en Pro meer gedetailleerde informatie bieden. Ook bieden we een teamrapport aan voor teamtrajecten. 

Waar kan ik voorbeeldrapporten van de DISC analyses vinden? 

Voorbeeldrapporten van onze DISC analyses, inclusief Basic, Plus en Pro, zijn beschikbaar op onze website.  

Wat onderscheidt jullie van andere aanbieders van DISC analyses? 

Wat ons onderscheidt van andere aanbieders is dat wij geen adviseurs of complete binnendienst hoeven aan te houden. Hierdoor kunnen wij onze tarieven laag houden en kunnen professionals die al ervaring hebben met DISC analyses, het inzetten ervan en die een kwalitatief goede analyse zoeken tegen een scherpe prijs, bij ons terecht.