Klanten beoordelen ons met een 9.2

Onze DISC analyses

Als professional ben je op zoek naar goede DISC gedragsanalyses om in te zetten binnen jouw doelgroep. Jouw doelgroep kan bestaan uit bijvoorbeeld deelnemers aan een training, teamcoachingsessies of een team ontwikkelprogramma. Maar ook uit deelnemers van een coachings- of loopbaantraject dat jij verzorgt. Daarnaast kun je als professional binnen werving & selectie DISC als instrument inzetten. Natuurlijk zijn er nog veel meer doeleinden voor DISC analyses.

Kies uit drie varianten

Onze ervaring is dat binnen elk van deze trajecten jouw specifieke behoefte aan informatie omtrent het gedrag van iemand verschillen. Daarom bieden we je de keuze tussen drie verschillende varianten DISC analyses: Basic, Plus en Pro. De analyses zijn ook in het Engels beschikbaar.

Productsplitsing-DISC-Boulevard-Basic-Plus-Pro-analyse

Ben je benieuwd naar onze DISC analyses? Bekijk dan de voorbeeldrapporten hieronder.

Goedkope DISC analyses

DISC Boulevard is er voor professionals die al ervaring hebben met DISC analyses, het inzetten ervan en die een kwalitatief goede analyse zoeken tegen een scherpe prijs. Wij doen het anders dan andere aanbieders van DISC gedragsanalyses. We leveren betrouwbare en nauwkeurige DISC rapporten en we verwachten van jou de nodige voorkennis. Net zoals je bij een bank zonder advies een hypotheek kunt afsluiten tegen een lager tarief dan met een advies, zo kun je bij ons zonder advies ook goedkoop een DISC analyse afnemen. Door op deze manier DISC analyses aan te bieden, hoeven wij geen adviseurs of complete binnendienst aan te houden; dat merk je aan onze tarieven.

Eenvoudig en snel DISC analyses inkopen

We willen het graag simpel en overzichtelijk houden. Daarom hebben wij een portaal ontwikkeld waar jij zelfstandig analyses kunt inkopen, uitzetten en inzien.
Ben je een DISC trainer, coach, teamcoach, HR-professional, recruiter of bijvoorbeeld loopbaanbegeleider en heb je verstand van DISC? Maak dan een persoonlijk account aan en ga direct aan de slag!

Wil je meer weten over de door ons geleverde producten of heb je een andere vragen? Neem dan hier contact op. Onze experts helpen je graag verder.