Klanten beoordelen ons met een 9.1

DISC communicatietrainingen

disc persoonlijkheidstest nabespreken

DISC analyses kunnen jou ondersteunen bij loopbaanbegeleiding, recruitment, coaching en trainingen. Voor trainers kan je onder andere denken aan teamontwikkeling, sales trainingen of communicatietrainingen. Want goede communicatie is van groot belang voor de samenwerking in een team. Effectief communiceren kan dan ook als het fundament voor een team gezien worden.

DISC Boulevard is de plek waar communicatieprofessionals hun professionele DISC analyses aanschaffen. Onze producten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zodat ze aansluiten op verschillende werkvelden.

Een DISC analyse is niet alleen nuttig voor het management, maar juist voor alle niveaus binnen een organisatie. Door de prijs laag te houden, maakt DISC Boulevard het voor iedereen beschikbaar. Daarnaast hebben we keuze uit drie profielen; basic, plus en pro. Naast het DISC model wordt er ook weleens gesproken over het DISC trainers teampakket of het kleur bekennen teampakket van TLC profielen. Hoewel het raakvlakken heeft, zijn er toch verschillen.

Verbeter de communicatie in jouw team met DISC communicatietrainingen

Een DISC gedragsanalyse brengt de persoonlijke gedragsstijl van iemand in kaart. De score geeft weer in welke mate de vier verschillende gedragsstijlen aanwezig zijn bij iemand. De verschillende gedragsstijlen hebben allemaal hun eigen kenmerken, kwaliteiten en valkuilen. Ook heeft elke kleur een bepaalde voorkeur als het gaat om communiceren. Er is hierin geen goed of fout. Wel kan het heel waardevol zijn om deze stijlen te herkennen en te begrijpen.

Door binnen een team de DISC analyse in te zetten, krijg je een goed beeld van de voorkeursstijlen van de medewerkers. De scores kunnen verwerkt worden in een teamprofiel waardoor je in een oogopslag kan zien wat de samenstelling binnen een team is. Als trainer kan de analyse je helpen om de voorkeursstijlen in communicatie inzichtelijk te maken voor de teamleden. Door inzicht ontstaat vaak begrip en daarmee ook de bereidheid om je communicatie af te stemmen op degene die tegenover je zit. De DISC analyse is dan ook zeer geschikt om als instrument in te zetten teneinde de communicatie binnen een team te verbeteren.

DISC Analyses van DISC Boulevard

DISC Boulevard biedt de mogelijkheid om tegen een zeer voordelig tarief de analyses in te kopen. Wij werken niet met TLC profielen DISC trainers teampakketten waarbij een minimale afname noodzakelijk is. Bij ons kan je zelf aangeven hoeveel analyses je wilt inkopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om uit drie soorten analyses te kiezen. Zo is er de DISC analyse basic waarbij je de meest essentiële informatie zult ontvangen. Maar het is ook mogelijk om een meer uitgebreid rapport te ontvangen, dan kies je voor Plus. Wil je een compleet rapport met zoveel mogelijk kennis en inhoud? Dan kan je kiezen voor DISC analyse Pro. Daarnaast bieden wij korting als je meerdere rapporten in één keer bestelt. Op deze manier kan je jouw afname afstemmen op jouw behoefte. Want elk team en elke vraag op het gebied van teamontwikkeling is anders.

Meer weten over DISC en communicatie?