Klanten beoordelen ons met een 9.1

Conan*

  • Overig
  • Salestraining
  • Werving & selectie
Beschikbaar in:
  • Limburg
  • Noord-Brabant
  • Zeeland

*Dit is een voorbeeldpagina

 

Waarom zijn wij begonnen met dit platform?

Wij krijgen vaak de vraag of wij ook DISC trainingen of een teamdag verzorgen. Deze vraag komt vaak van organisaties die aan de slag willen met DISC, maar zelf de kennis niet in huis hebben. Omdat wij enkel de leveranciers van DISC analyses en bijbehorende trainingsmaterialen zijn, kunnen wij hier niet mee helpen. Wel hebben we een groot klantbestand van coaches en trainers die dit wel willen en kunnen. Wellicht heb je op LinkedIn wel eens berichten voorbij zien komen waarbij we onze klanten aan elkaar proberen te koppelen. We kregen hier zo veel respons op dat we dit voor iedereen toegankelijk wilde maken. Zo zijn we op een portaal voor trainers/coaches gekomen waar wij vraag en aanbod samen brengen! Klanten kunnen hier ingeven wat ze zoeken en wij matchen dit met trainers en coaches. Wij verwijzen de klant direct door naar de desbetreffende trainer, DISC Boulevard is hier dus geen tussenpersoon in. Zo kun je al trainer/coach dus extra leads binnen krijgen en is iedereen geholpen!

 

Hoe werkt het?

Met de filters kun je aangeven in welke regio jij in te zetten bent als DISC coach. Daarnaast kun je aangeven waar jij in gespecialiseerd bent. Ben je inzetbaar als loopbaancoach? Of voor een leiderschapstraining? Op de startpagina kunnen de potentiele klanten aangeven waar ze precies naar op zoek zijn. Bij een match komen ze dus snel bij jou uit.

Wij verwijzen klanten door naar jouw persoonlijke pagina (deze voorbeeldpagina).
Op deze pagina kun jij jezelf voorstellen. Hoe ben je bijvoorbeeld begonnen en welke diensten kun jij leveren? Je kunt het zo uitgebreid maken als je zelf wilt!
Je kunt ook een foto toevoegen, deze foto moet vierkant zijn en een afmetingen hebben van 1200 X 1200 px.

Verder is alles geheel aan jou! Wij zijn geen tussenpersoon en vragen dan ook geen commissie voor het genereren van leads.

 

 

Je kunt jouw gegevens aanleveren via info@discboulevard.com.