Klanten beoordelen ons met een 9.1

DISC trainers

Wil je in jouw organisatie aan de slag met DISC maar heb jij geen DISC certificering gevolgd of weet je niet het fijne van DISC? Geen probleem! Er zijn genoeg DISC trainers of coaches die jou hierbij kunnen helpen.
Van teamontwikkeling trajecten, salestrainingen tot algemene DISC trainingen, onderstaande trainers zijn van alle markten thuis. Specificeer hieronder jouw wensen en vind een passende DISC trainer.

Wil jij ook DISC trainer worden?

Ga je toch liever zelf aan de slag met DISC analyses? Dan kun je ook DISC certificering volgen. Tijdens deze training leren we je alle ins and outs over DISC.
Wil jij als trainer of coach ook te vinden zijn op het trainersportaal? Neem dan contact met ons op.

DISC professionals

De DISC analyses van DISC Boulevard zijn toegankelijk geschreven. Dat houdt in dat de rapportages leesbaar zijn voor iedereen. Toch haal je er meer uit als je samen met een DISC professional aan de slag gaat. Zij kunnen namelijk de vertaalslag maken met het dagelijkse leven en hoe dit zich bij jou uit. Ook kunnen zij oefeningen inzetten om de verkregen inzichten in de praktijk toe te passen.

Heb jij een passende DISC professional gevonden? Dan kun je vast aan de slag met het invullen van de DISC analyses! Maak binnen 2 minuten gemakkelijk een account aan en bestel de DISC analyses. Je kunt direct aan de slag en deelnemers uitnodigen, het rapport ontvang je binnen 10 minuten op jouw account. Ook kun je een teamprofiel samen laten stellen waardoor je inzicht krijgt in de verdeling van jouw team.

Wil jij je toch liever zelf verdiepen in DISC? Kijk dan eens bij de DISC certificeringstraining.

Via jouw persoonlijke account kun je ook een teamanalyse aanvragen en DISC trainingsmaterialen bestellen.