Klanten beoordelen ons met een 9.1

Effectief samenwerken

Maak onbewust gedrag bewust met DISC analyses

Merk jij op de werkvloer dat er wel eens sprake is van miscommunicatie? Begrijpen medewerkers en/of leidinggevende elkaar soms onvoldoende waardoor er onderlinge irritatie kan ontstaat? Communicatie is key! Daarom is het belangrijk om hieraan te werken én te blijven ontwikkelen.
DISC analyses geven inzicht in bewust én onbewust gedrag. Hierdoor kom je achter de kwaliteiten van een persoon maar ook achter de ontwikkelpunten. Met DISC leer je iemand écht kennen.

Wat je kunt bereiken met DISC analyses:
✔ Krijg inzicht in elkaars kwaliteiten en valkuilen;
✔ Medewerkers worden zich bewust van hun eigen gedrag;
✔ Ontdek wat de medewerkers motiveert;
✔ Creëer een eenduidige taal binnen het team;
✔ Wederzijds begrip en herkenning;
✔ Leer afstemmen op een ander en maak verbinding met elkaar.

“De reorganisatie liep wat moeizaam, er heerste veel onvrede en onbegrip bij de medewerkers. De DISC rapporten van DISC boulevard hebben ons geholpen met de communicatie en samenwerking tussen verschillende afdelingen. Zo hebben we zelfs een aantal functie wijzigingen doorgevoerd. Omdat we erachter kwamen dat verschillende medewerkers niet helemaal op hun plek zaten. Er is veel veranderd, de motivatie is terug! Oftewel: zeer waardevol en zeker aan te raden.”
– Annette, Vlissingen.

Effectief samenwerken door verbeterde communicatie

In veel teams die wij tegenkomen is er ruimte voor verbetering van de onderlinge samenwerking. Met een DISC analyse kun je de communicatie verbeteren en leer je elkaar begrijpen. Dit is erg belangrijk en kan uiteindelijk bijdragen aan een hogere werknemerstevredenheid. Je zorgt ervoor dat iedereen op de juiste plek zit en zijn of haar kwaliteiten volledig kan benutten. En je leert elkaar beter begrijpen. Zo creëer je een duurzame werkomgeving met gemotiveerde medewerkers.

Onze DISC analyses

Hier vind je de inhoud van onze analyses
Benieuwd naar onze rapporten? Bekijk hier het Pro voorbeeldrapport. 

 

  • Beheer alles zelfstandig in ons portaal, je kunt direct aan de slag.
  • Toegankelijk en positief kritisch geschreven analyses.
  • Spot-on analyses, 96% slaat het de spijker op zijn kop.
  • Cronbach’s alpha: α 0,87.
  • Visueel onderscheidend.
  • Voordelig, maar niet ingeleverd op kwaliteit.

Velen gingen jou voor! Maak ook een account aan, bestel jouw DISC analyses en beheer ze zelfstandig.

Je zit nergens aan vast.

Gratis e-book: verbeter de samenwerking

In het e-book vind je een overzicht van wat de ene DISC-stijl in de samenwerking doorgaans waardeert aan de andere DISC-gedragsstijl. En ook wat daarin als lastig ervaren wordt.

Het overzicht is bedoeld als leidraad om teamleden met elkaar in gesprek te laten gaan over wat zij bij elkaar herkennen vanuit de beschreven voorbeelden. Kijk daarbij uiteraard niet alleen naar wat lastig is, maar vooral ook wat men waardeert in de ander.
De voorbeelden bij elke DISC-stijl zorgen ervoor dat mensen beter inzicht krijgen in hoe iemand doet en overkomt op anderen. Wanneer je je hier bewust van bent, zal je beter in staat zijn om jouw gedrag waar nodig aan te passen. Zo kun je werken aan een duurzame samenwerking met tevreden werknemers.

E-book Hoe verbeter je de samenwerking met behulp van DISC

Waarom DISC Boulevard?

Wij werken met een veilige en professionele testomgeving. Met een persoonlijk account in ons portaal heb je alles in eigen beheer. Je kunt hier analyses bestellen, versturen en de rapporten inzien. De DISC analyses zijn positief kritisch geschreven. Ook hebben we aandacht besteed aan het design en de opbouw van het rapport.