Klanten beoordelen ons met een 9.1

Effectieve coaching met DISC analyses

Inzicht in bewust én onbewust gedrag

Merk jij dat jouw coachees het soms moeilijk vinden om kritisch naar zichzelf te kijken? Hebben ze wel een juist beeld van zichzelf en hun communicatiestijl? Soms kan dit de reden zijn dat iemand tegen bepaalde zaken aanloopt in het werk of stagneert in zijn of haar persoonlijke groei. Het is dus goed om eerst de kern van het probleem op te lossen. DISC is een handige tool die jou hiermee kan helpen!
DISC analyses geven inzicht in bewust én onbewust gedrag. Hierdoor kom je achter de kwaliteiten van een persoon maar ook achter de ontwikkelpunten en communicatiestijl. Met DISC leert iemand zichzelf écht kennen.

Wat je onder andere kunt bereiken met DISC analyses:
✔ Krijg een goed en volledig beeld van een persoon;
✔ Krijg inzicht in de kwaliteiten én ontwikkelpunten;
✔ Ontdek iemands teamrol;
✔ Ontdek wat iemand motiveert.

“Coaching binnen organisaties is zeer persoonlijk. Ik coach mensen bij persoonlijke veranderkwesties en werk aan ontwikkeling van binnenuit. Groei begint bij inzicht in wie je bent als mens. De analyses van DISC Boulevard geven dit inzicht en gebruik ik dan ook in veel coachingstrajecten als vertrekpunt. Ik vind de DISC analyses van DISC Boulevard lekker praktisch zonder overtollige informatie.”
– Emily, Nijmegen.

Jij als coach wilt ervoor zorgen dat individuele personen maar ook teams en organisaties verder komen. DISC kan jou als coach daarbij helpen.
Met DISC analyses kan jij mensen op effectieve wijze ondersteunen in hun ontwikkeling. Ook maak je duidelijk en inzichtelijk wat iemands teamrol is. Daarnaast kan jij op individueel niveau je gedragsstijl aanpassen op de voorkeursstijl van de ander. Hiermee zal er sneller een diepgaandere connectie ontstaan. Onderscheid je van andere coaches door met DISC aan de slag te gaan.

Onze DISC analyses

Hier vind je de inhoud van onze analyses

Benieuwd naar onze rapporten? Bekijk hier het Pro voorbeeldrapport. 

  • Beheer alles zelfstandig in ons portaal, je kunt direct aan de slag.
  • Toegankelijk en positief kritisch geschreven analyses.
  • Spot-on analyses, 96% slaat het de spijker op zijn kop.
  • Cronbach’s alpha: α 0,87.
  • Visueel onderscheidend.
  • Voordelig, maar niet ingeleverd op kwaliteit.

Velen gingen jou voor! Maak ook een account aan, bestel jouw DISC analyses en beheer ze zelfstandig.

Je zit nergens aan vast.

Waarom DISC Boulevard?

Bij DISC Boulevard heb je alles in eigen beheer en kan je zelfstandig aan de slag. Mede hierdoor, kunnen wij onze prijzen laag houden. Wij werken met een professionele testomgeving en heldere rapportages; meer heb je niet nodig, toch?

Gerelateerd aan DISC coaching