Leverancier van DISC analyses

Onze producten

Voor de ervaren professional

DISC Boulevard is er voor professionals die al veel ervaring hebben met DISC analyses en het inzetten ervan, en die een kwalitatief goede analyse zoeken tegen een hele scherpe prijs. Op deze pagina lees je meer over onze producten. Heb je een vraag of wil je je direct registreren als DISC trainer? Klik dan op een van de onderstaande buttons.

Neem contact op Ik wil mij registreren

Goedkope DISC analyses

DISC Boulevard doet het anders dan andere aanbieders van DISC gedragsanalyses. De wereld van producten en diensten verandert en wordt op veel gebieden transparanter. Net zoals je bij een bank zonder advies een hypotheek kunt afsluiten tegen een lager tarief dan met een advies, zo kun je bij ons zonder advies ook goedkoop een DISC analyse afnemen.

Aantrekkelijke tarieven voor iedereen

Door op deze manier DISC analyses aan te bieden, hoeven wij geen adviseurs of complete binnendienst aan te houden; dat merk je aan onze tarieven. Ben je trainer, coach, teamcoach, HR-professional, recruiter of bijvoorbeeld loopbaanbegeleider, en heb je verstand van (DISC) zaken? Dan ben je bij ons van harte welkom.

Eenvoudig en snel DISC analyses inkopen

We willen het graag overzichtelijk en simpel houden. We leveren betrouwbare en nauwkeurige DISC analyses en we verwachten van jou de nodige voorkennis. Voor inhoudelijke vragen kun je bij ons terecht via onze chat. Kom je er niet helemaal uit? Stuur ons dan een chatbericht en krijg zo snel mogelijk antwoord.

Voor iedere doelgroep

Als professional ben je op zoek naar goede DISC gedragsanalyses om in te zetten binnen jouw doelgroep. Jouw doelgroep kan bestaan uit bijvoorbeeld deelnemers aan een training, teamcoachingsessies of een team ontwikkelprogramma. Maar ook uit deelnemers van een coachings- of loopbaantraject dat jij verzorgt. Daarnaast kun je als professional binnen werving & selectie DISC als instrument inzetten.

Onze ervaring is dat binnen elk van deze trajecten jouw specifieke behoefte aan informatie omtrent het gedrag van iemand verschillen. Daarom bieden we je enkele keuzemogelijkheden binnen het soort DISC analyse.

Heb je nog vragen?

Wil je meer weten over de door ons geleverde producten of heb je andere vragen over DISC analyses? Onze experts helpen je graag. Stel je vragen in de chat of neem contact met ons op via het contactformulier of via e-mail.

Neem contact op E-mail info@discboulevard.com