DISC analyses vanaf nu beschikbaar!

Onze producten

DISC Boulevard is er voor professionals die al veel ervaring hebben met DISC analyses, het inzetten ervan en die een kwalitatief goede analyse zoeken tegen een hele scherpe prijs.

DISC Boulevard doet het anders dan andere aanbieders van DISC gedragsanalyses. De wereld van producten en diensten verandert en wordt op veel gebieden transparanter. Net zoals je bij een bank zonder advies een hypotheek kunt afsluiten tegen een lager tarief dan met een advies, zo kun je bij ons zonder advies ook goedkoop een DISC analyse afnemen.

Door op deze manier DISC analyses aan te bieden, hoeven wij geen adviseurs of complete binnendienst aan te houden; dat merk je aan onze tarieven. Ben je trainer, coach, teamcoach, HR-professional, recruiter of bijvoorbeeld loopbaanbegeleider en heb je verstand van (DISC) zaken? Weet je waar je wel en geen DISC gedragsanalyse voor kunt inzetten? Dan ben je bij ons van harte welkom. We willen het graag overzichtelijk en simpel houden. Wij leveren betrouwbare en nauwkeurige DISC analyses en we verwachten van jou de nodige voorkennis. Voor inhoudelijke vragen kun je bij ons terecht via onze chat. Kom je er niet helemaal uit, stuur ons dan een chatbericht en dan krijg je binnen 2 uur een antwoord.

Als professional ben je op zoek naar goede DISC gedragsanalyses om in te zetten binnen jouw doelgroep. Jouw doelgroep kan bestaan uit bijvoorbeeld deelnemers aan een training, teamcoaching of team ontwikkelprogramma. Maar ook uit deelnemers een coachings- of loopbaantraject dat jij verzorgt. Ook als professional binnen werving & selectie kun je DISC als instrument inzetten. Binnen elk van deze trajecten kan jouw specifieke behoefte aan informatie omtrent het gedrag van iemand verschillen, zo is onze ervaring. Daarom bieden we je enkele keuzemogelijkheden binnen het soort DISC analyse dat je wilt afnemen.